Wątek się rozwija więc na mnie kolej (mam elegance z dsg + grzane fotele + light assistant):
- klimiatyzacja
- czujniki parkowania, kto ma ten do docenia (Pandzik pewnie nie ma ;-))
- grzane fotele
- podłokietnik
- wycieraczka tylnej szyby
- grzane lusterka
- tylny podłokietnik (żona chwali)
Inne bajery jakie mam w samochodzie są fajne, ale można bez nich żyć. Nie wiem jak w tourze ale light assistant jest super - kupiłem samochód, ustawiłem włącznik świateł na auto i tak zostało. W poprzednim aucie włączałem/wyłączałem światła ręcznie i też się dało ;-)
Wypowiedź Big-a też mi się podoba (a bywa z tym różnie). Generalnie wszystko zależy od kasy. Dla mnie auto to spełnienie jakichś tam marzeń, zabawka dla dużego chłopca ;-) Gdybym był bardziej rozsądny ops: auto kosztowałoby mniej (np. tylną szybę można przetrzeć szmatą :diabelski_usmiech)
[ Dodano: Wto 06 Gru, 11 22:23 ]
Tutaj chyba jeden karabin. W poprzednim aucie miałem blokadę bez bolca, bardzo wygodna odsługa (kluczyk potrzebny tylko do odblokowania). Dla podniesienia komfortu zmiany biegów stosuje się w skodzie sterowanie skrzynią za pomocą wodzików. Pewien kierownik ASO powiedział, że odpięcie ich i wrzucenie np. 2-ki to prosta sprawa... Alarmy też są podobno nieskuteczne więc proponuję fabryczny :-)
- klimiatyzacja
- czujniki parkowania, kto ma ten do docenia (Pandzik pewnie nie ma ;-))
- grzane fotele
- podłokietnik
- wycieraczka tylnej szyby
- grzane lusterka
- tylny podłokietnik (żona chwali)
Inne bajery jakie mam w samochodzie są fajne, ale można bez nich żyć. Nie wiem jak w tourze ale light assistant jest super - kupiłem samochód, ustawiłem włącznik świateł na auto i tak zostało. W poprzednim aucie włączałem/wyłączałem światła ręcznie i też się dało ;-)
Wypowiedź Big-a też mi się podoba (a bywa z tym różnie). Generalnie wszystko zależy od kasy. Dla mnie auto to spełnienie jakichś tam marzeń, zabawka dla dużego chłopca ;-) Gdybym był bardziej rozsądny ops: auto kosztowałoby mniej (np. tylną szybę można przetrzeć szmatą :diabelski_usmiech)
[ Dodano: Wto 06 Gru, 11 22:23 ]
Zamieszczone przez Big
Komentarz